19 January 2011

~ i-city~

salam ceria semua :)

bagaimana dengan hari anda pada hari ni??? hope everthing is ok... hehe... saya xtau la nak mengarut ape dalam entri hari ni... ikutkan hati malas nak wat entri untuk hari ni tapi tangan ni gatal je nak buat jugak... hukhukhk....

disebabkan saya xde idea nak tulis so mari kita layanzzzz gambar2 kat bawah ni....



korang mesti tau kan tempat ni kat mane??? kan kan??? saya berkesempatan pergi time malam new year baru2 ni... huhu... cian saya kan??? 1st time pergi la katanya... hehe



ni la kakak angkat saya yang mengajak saya menyambut new year.. haha... cayang akak..... tq so much coz bawak b p jalan2.... :)  nti kt kuar lg eh....




 shantek kan lampu2 ni??? coloufullll.... :)




nak jugak amik photo..... :)





shangat shantek ini cactus.... hehehe....


shantek nya animal2 ni........





bergambar dengan background merak gitu... hehe.... time ni ramai shangat orang nak amik photo dengan merak ni tau, beratur.... :)





ni plak dengan teddy bear... hehehe.....




ini budak suke btul amiik photo... macam2 gaya dia amik... :)



eh ada lagi gambar sy.... huhu.....

entri ni pun da kire entri basi gak la... ye la da 19 hari berlalu.. huhu.... so pada sape2 yang belum pernah lagi ke i-city shah alam, sila la pergi... sekarang ni da ada umah salji tau u olls... saya xsempat nak masuk bcoz ramai sangat orang time tu... huhu...

to all my follower n readers tq so much because u olls sudi bace blog saya yang mengarut ni... huhu...

6 comments:

. i n n z c h u b b y . said...

inn x penah lagi gi i-city...

nnt tunggu incik alip balik dulu la baru gi kat sana tu...

mY HeArT wiLL gO On said...

inn:-

inn, pg jgn x pg... tmpat ni syantek tau dgn light yg clourful... hhu...
nadia pun pnah gak ajak si dia g,
al maklum je la seafarer bz je... cuti pun xlme... huhu...

:: noremy anak rahmat :: said...

xpernah sampai lg..huhuhu

mY HeArT wiLL gO On said...

noremy:-

pg la kak... light dia cantik2 tau... skang ni dah ada snow house... :)

eliz eliz eliz said...

waah , pegi ta ajak nii :P

mY HeArT wiLL gO On said...

eliz: hang bdak kecik.... xleh ikut... haha