13 January 2011

~bercuti~

bercuti di  bandung......

actually gmbar2 ni da basi da... aku g bcuti smggu pas raye ari tu... skng ni bru la ada time nk wat entry time g bcuti dibandung... huhu... ikutkan ati xnak da wat entry ni tapi disebabkan aku kebosanan duk umah ni smbil2 belek2x gambar dalam hp ni so aku amik kputusan aku wat la entry pasal holiday kt bandung ni....




aku park kete kt lcct... malas nak menyusahkan orng.... flight aku 20hb september 2010... jam 10pg... kan aku da cakap, da basi da holiday ni... hehe 








sempat lagi pose before nak naik aeroplane.....
                                                                                           



                                                     
ni la keadaan di luar ketika aku dalam aeroplane....



ni la aku dalam aeroplane... nk gak interprame... lol....




rase takut gak bile tengok keadaan kat luar.. time ni mcm2 aku pkir... berdoa byk2x.... ye la kite bukan tau ajal n maut kite bile n di mane... tapi syukur alhamdullillah penerbangan aku selamat....




wah dapat tgk awan... haha.....





selamat sampai di airport bandara husein sastranegara bandung... akhirnya sampai jugak aku di bandung.... pernerbangan ni amik masa 2 jam 30minit.... 




aku cari hotel dekat counter airport... dapat murah ckit dr kita booking terus dgn hotel... aku amik 3 hari 2 malam... tu pun da 1 juta 50 rupiah... juta tu... mahal kan???  haha..... 






ni la rupenya hotel yang aku tido.. 3 star je pun... ok la tu... just untuk tido je... 




yea2x kunci bilik saya.... Royal Dago hotel.... name hotel ni sempena name daerah ni iaitu Dago... huhu..
pas dapat bilik relax2 sekejap... pastu zasssss terus keluar.... wat pe nak duk dalam bilik lame2x... rugi woooo... datang nak p jalan bukan nak duk rilex dalam bilik.... lol!!!


nanti kita sambung second entry la plak.... ada hal yang perlu saya bereskan... huhu.... anyway tq ye u olls becouse u olls sudi menjengah blog saya.... sayang korang...... :)

6 comments:

farah shamira said...

wah! best nye pegi bandung!

mY HeArT wiLL gO On said...

beesshhh....... tp tgl knangan je wak... huhu

NDN90 said...

wah pg xajak

mY HeArT wiLL gO On said...

akak g pun ada orng sponsor la dik.. nk g sndri xmampu lg...

Ummi said...

eit?p sorang2 je ke?

mY HeArT wiLL gO On said...

kak umi:-

salam perkenalan utk akak.. thanks bcoz akak sudi singgah blog sy... sy g dgn ex bf sy.. tp gmbar dia sy xleh nk siarkan ats sbb2 peribadi... huhu....