08 February 2011

falling love again????

salam ceria semua... cam lame je x update blog ni...  maklum la sekarang dalam hati ada taman.. ceh wah... :)  falling love again?? oh no... tapi tu la hakikat nya... walaupun saya telah mengunci hati ini, ada juga insan yang telah berjaya membuka kunci hati saya...  Allah swt telah merancang yang terbaik untuk hamba nya...  setiap yang berlaku ada hikmah nya.. syukur alhamdullillah.... siapa kah gerangan nya??? biarla rahsia... huhu...

untuk abang yang ayang sayangi..  ayang x sangka pertama kali kita berjumpa abang nak jadikan ayang teman teristimewa abang... cinta pandang pertama ke bang?? hukhuk..  i'm so happy.. tq so much sayang.. ayang happy sangat2 n terasa bahagia bile bersama dengan abang.. sampai kan office mate tegur la.. diaorang cakap sekarang ni nampak ayang happy je... ye la da ada orang tersayang mestilah happy kan bang???

ayang menerima abang seikhlas hati ayang.. so ayang pun berharap abang pun ikhlas menerima ayang dalam hidup abang... tq so much sebab abang da kembalikan ceriakan n memberi kebahagian untuk ayang..... ayang hargai sngt2.. ayang x kan mensia2 kan perhubungan kt... ayang sayang abang... ayang terharu sgt2 bile abang menerima ayang seadanya...

ayang harap hubungan yang baru kt bina ni kekal hingga ke akhir hayat.. semoga ada sinar kebahagiaan dalam hubungan kita ni... amin...

4 comments:

secretlife said...

tahniah aby... semoga hubungan korang kekal hingga ke jinjang pelamin

mY HeArT wiLL gO On said...

fai: amin.. tq fai.... aku pun harap hbgan aku kali ni kekal ke akhir hayat...

aku & Fantasi said...

semoga berbahgia..;)

aku & Fantasi said...

semoga berbahgia..=)