26 April 2011

24???

lame nya x hapdate blog.. da bsawang blog aii ni... jap2 aii nak tiup... fffuuuhhhh.... terbang segala mak nenek habuk.. kuikui... maklum la since cik abg da duk kt raub ni, blog aii ni pun x bjaga da... every week aii travel ke raub tu... letih??? xyah cakap la tp aii puas hati dapat jumpa sayang aii tu =) gedix sungguh... sape2 yang xsuke sila click X di sebelah kanan atas anda okey... ade aku kesah??? blog aku kan??? so aku nya suke la nak tulis ape pun!!!!!!

ada ape dengan number 24??? mmmm  today is my birthday.... tapi xtau la nape birthday tahun ni x meriah... maybe banyak sangat prob kot.... hidup yang penuh dengan masalah... penuh dengan cabaran... hukhuk... sedihnya celebrate birthday tahun ni... haaaiihhh.... 

umur da semakin meningkat, kawan2 ramai yang da kawin... xkurang juga yang da ada anak pun... aii??? bercinta then putus, bercinta then putus... bile la aii akan dapat merasa kebahagian hidup?? aii pun nak gak merasa bahagia cam pasangan lain.... hukhuk...

to my lovely mum, PUAN SELMAH BINTI ISMAIL... terima kasih yang x terhingga kerana telah melahirkan seorang bayi perempuan 24 tahun lalu pada jam 6.50 pg... bayi perempuan yang telah di beri name Nor Nadia Bt Muhamad Onif... juga buat arwah papa MUHAMAD ONIF BIN SARKAWI kerana telah mendidik anakmu ini.... semoga arwah papa ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman... amin... jasa dan pergorbanan papa n mama akan kakak kenang hingga akhir hayat...



2 comments:

JIJI YU said...

wohoho..besdea kite same tapi tahon laen2..ahahhaa..ape eid milad saeid...aku dah pindah dok kat kelantan dah..

~mY LiFe~ said...

hoho... yup.. aku sthun tuo dr ko... huhu.. ye ke??